Videos

Tunesië vijf jaar na de Arabische Lente

By  | 

Tunesië vijf jaar na de Arabische Lente

Zoals jullie misschien wel weten heb ik Tunesische Roots. Mijn moeder is Nederlands en mijn vader Tunesisch. Wij hebben er ook een huis. Normaal gesproken gaan we 1 a 2 keer per jaar naar Tunesië op vakantie voor familiebezoek en ontspanning. Helaas heb ik mijn familie al langer dan 3 jaar niet gezien. Ik wil heel graag gaan maar zolang het niet veilig is en er amper vluchten zijn en de hotels LEEG, waag ik me er niet aan. Ik hoop natuurlijk wel in de toekomst iedereen weer in de armen te mogen sluiten en onze baby Nimra aan de fam te mogen showen.
Tunesië vijf jaar na de Arabische Lente

Tunesië

Er is mij wel vaker gevraagd om wat over Tunesie te vertellen voor Televisie/radio e.d en zo nu en dan doe ik dan mijn zegje. In de uitzending van  eenvandaag lees ik wat comments voor die mensen hebben gepost in de Tunesische Facebook groep.En ik vertel natuurlijk wat ik weet en wat ik voel.

Tunesië vijf jaar na de Arabische Lentevader mounira mansour

maria mchallah

Filmpje
En dan via deze link het filmpje van Tunesië vijf jaar na de Arabische Lente

Update
Inmiddels zijn we wel weer naar Tunesie geweest en war er eigenlijk niks aan de hand, we hebben een leuke vakantie gehad met de kinderen en er was niks geks of engs te merken. Onze vakantie vond plaats in Sousse en we zijn er 10 dagen geweest. Mijn lievelings Tunesische eten is Frikassee en ik deel graag het recept.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.