Fashion

Urban Sex and The City

By  | 

Een nieuwe look die ik Winter Street Fabulous noem Wat vindt  VIP acteur en presentator Mimoun Ouled Radi van mijn look? En natuurlijk wat vindt mijn glampanel ervan?

1

 

 

2

Bril: Quay Eyeware
Jeans: Criminal Damage
Sweater: Criminal Damage
Tas: Bracher Emden
Styling: Cachicci PR

Mimoun Ouled Radi

Wat zegt de VIP over mijn outfit?

995581_10153594574790573_647954107_nMimoun Ouled Radi (36):
Beroep: Acteur en Presentator
Mounira is een typische vrouw die van elke gelegenheid een feest kan maken. Want of ze nou naar een première, bruiloft of supermarkt gaat, ze ziet er altijd fantastisch gekleed uit. Neem deze luipaard outfit: Mooi gecombineerd. Haar haar matcht met haar kleding en die hoed maakt het af. Zo blijft ze mysterieus maar ooo zo interessant voor de mensen om haar heen.

Wat zegt het Glampanel over mijn outfit?

Felicity van DamFelicity van Dam (24)
Beroep: Fashion Stylist
I like, een fijne combinatie, heerlijk dierenprintje en de rest stijlvol zwart. Ik had persoonlijk gekozen voor een grotere tas, eentje die je zo lekker mee draagt en waar je heel je leven in kunt proppen (ja lekker groot). Verder ik ben verliefd op je hoed, die staat je echt top!

 

Samira Ferjali

Samira Ferjali is (28)
Beroep: Event manager
Jaaa!! Luipaardprint! Ik houd ervan! De meeste vrouwen durven het ‘luipaardprintje’ niet aan met de kans in het hokje ordinair geplaatst te worden. Maar Mounira draagt deze. Print met klasse! Bij zo’n trui horen ook killer pumpsn die Mounira uiteraard onder haar broek draagt. Mooi dat ze gekozen heeft voor een rustige ietwat simpele broek waardoor het een mooi totaal plaatje blijft. De flaphoed is ook 1 van mijn favorieten. De regel dat deze alleen op het strand gedragen mag worden vind ik totaal overbodig en ook Mounira bewijst het tegendeel! De flaphoed combineert prachtig met haar haar.  De zonnebril maakt het totaal wel af, maar had van mij niet gehoeven.

Mirja Romeyn PoelstraMirja Romeyn Poelstra (30+)
Actrice
De Flaphoed met zonnebril en hak, heel charmant en toch door de stoere trui niet truttig, ik ben benieuwd hoe een verfijnd blousje hier bij zou staan…ik vind de trui wel erg stoer..kwestie van smaak.De kleur van de zonnebril komt wel weer mooi terug in de trui..

 

Christine WijmansChristine Wijmans 16)
Studie: VWO 5
Een goede mix van stoer & chique. De print is erg gaaf, maar gelukkig niet too much. Ik vind de hoed heel erg mooi en je lippen shinen. Met deze outfit loop je er als echte fashionista bij in een stad als New York, maar het kan natuurlijk ook perfect in ons eigen Amsterdam. Persoonlijk had ik alleen wel voor matte hakken gekozen in plaats van glanzend.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.