Lifestyle

Valentijnsdag begint bij liefde voor jezelf

By  | 

Valentijnsdag begint bij liefde voor jezelf

Lieve mensen

Ik wil jullie een hele fijne Valentijnsdag wensen ondanks ik zelf vind dat het elke dag Valentijnsdag moet zijn. Valentijnsdag begint bij liefde voor jezelf, want als je van jezelf houdt kun je ook van anderen houden. Het begint bij de kleine dingen. Gun jezelf wat en denk niet altijd alleen maar aan anderen. Juist omdat ik mezelf leuke dingen gun, leef ik in harmonie met mijn gezin en familie en vrienden.

Online kwam ik dit onderzoek van easytoys tegen en dat wilde ik even met jullie delen!

Fijne Valentijnsdag!

Valentijns onderzoek

Het is weer 14 februari: de dag van de liefde! Winkels pakken groots uit en aan hartjes geen gebrek. Deze traditie kent verschillende vormen, maar uiteindelijk gaat het om een ding: aandacht schenken aan elkaar. Of toch niet? De laatste jaren staan koppels niet alleen meer centraal tijdens Valentijnsdag. Liefde kun je immers ook voor jezelf hebben toch? Webshop EasyToys heeft een onderzoek uitgevoerd naar het gedrag en de aankopen van consumenten rondom Valentijn.

valentijn

Van lief(de) naar stout

Ondanks dat het van oorsprong geen Nederlands feest is, wordt Valentijn steeds belangrijker in Nederland. Één op de drie Nederlanders viert deze bijzondere dag. Ook de aankoopbedragen worden steeds hoger: vooral millennials leven zich uit met ‘de dag der liefde’. Cadeaus die in het verleden het meest gekocht werden zijn de traditionele ‘romantische’ cadeaus oftewel: een bos rode rozen en chocolade. Naast deze traditionele cadeaus blijkt uit het onderzoek dat er de laatste jaren een stijging in de verkoopcijfers van de erotische producten is rondom Valentijn. Dit is simpel te verklaren: seksspeeltjes worden steeds populairder. Niet alleen om voor jezelf te kopen, maar ook om cadeau te geven. In een bepaald opzicht is het zelfs heel slim: je geeft je partner een erotisch cadeau en dit kan als gevolg hebben dat je er samen van geniet! Het is dan ook niet zo gek dat de koppelvibrator, een vibrator die je samen tijdens de gemeenschap kan gebruiken, in de top vijf van meest verkochte Valentijn producten staat!

Happy singles

In 2018 kwam een nieuwe trend op in de wereld van de liefde: ‘happy singles’. Wat heeft dit voor gevolgen voor een dag der liefde? Dat je je cadeautjes lekker aan jezelf mag geven! Naast de koppelvibrator als populair Valentijn product is ook de Satisfyer Pro Next Generation een veel verkocht artikel. Ook mannen worden verwend deze Valentijn: in de aanloop naar Valentijn is er een stijging te zien in de masturbator. Dit is een handig seksspeeltje met een compact formaat en een realistische binnenkant. Heel romantisch klinkt het niet, maar Valentijn is natuurlijk naast liefde ook een stukje lust!

Meer dan alleen cadeaus

Ondanks alle cadeaus voor jezelf of je partner (of samen), zijn er nog meer leuke dingen te doen op deze bijzondere dag. Google ‘Valentijn’ en je wordt overspoeld met leuke ideeën. Actieve uitjes, zoals uit eten gaan is een van deze vele ideeën. Toch kun je thuis ook een hele romantische Valentijn hebben. Maak het zelf speciaal door samen te koken. Een ultiem Valentijn idee is om te koken met ingrediënten die lustopwekkend zijn. In een reeks video’s van EasyToys TV legt EasyToys je stap voor stap uit hoe je een viergangengerecht met lustopwekkende ingrediënten kan maken, ook wel afrodisiaca genoemd, dichtbij huis én gegarandeerd een spannende liefdevolle avond!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.