Lifestyle

Valentijnsdag

By  | 

Valentijnsdag
Het is vandaag Valentijnsdag, maar wij moeten beide werken. Lexy vroeg vanochtend of ik een bosje bloemen wilde, maar ik zei dat ik liever 50,- wilde. Haha dat klinkt gek, maar ik heb mijn jas en wat andere kleding laten repareren bij zo’n winkeltje waar je niet kunt pinnen. Dus ik heb meer aan cash zodat ik later op de dag mijn jas en spullen op kan halen en het zo weer lekker warm heb.  Als je al voor je gevoel 100 jaar samen bent zoals wij, dan is zoiets als Valentijnsdag niet heel speciaal meer. De kids gaan gewoon naar school, wij zijn beide aan het werk en ‘s avonds moet de vaatwasser uitgeruimd worden en ben ik nog wel even bezig met de was. Nu was ik dus van plan om samen iets romantisch te gaan doen zoals ik jullie in m’n vorige blog heb gemeld, maar dit heb ik even verplaatst naar en onbepaalde datum in de toekomst omdat het door de verhuizing/verbouwing nu gewoon niet goed uitkomt..

Maar om deze maand toch wat leuks samen te doen heb ik een prima activiteit uitgezet voor het aankomend weekend. Ik heb deze groepsapp aangemaakt:

Valentijnsdag

Wij  (ik en mijn vriendinnen) gaan dus uit en onze lieftallige vriendjes/mannen/ broers/ vrienden mogen ook allemaal gezellig mee. We gaan gewoon ouderwets uit in Amsterdam. Mijn moeder komt op de kinderen passen en wij blijven dan ook meteen een nachtje weg in de buurt van onze uitgaans hangout. Tegenwoordig boek ik nog zelden iets rechtstreeks, je wilt nou eenmaal niet ergens de hoofdprijs voor betalen als je weet dat anderen dezelfde hotelkamer met korting hebben verkregen dus heb ik eerst even gegoogled op Korting Hotels.com. Afijn leuk hotelletje gevonden op loopafstand van de discotheek.  Ook heb ik nog even via Shopkorting.nl gekeken naar sneakers die ik met 30%  korting kon aanschaffen en gratis kon laten verzenden. Deze heb ik als het goed is voor het weekend al binnen dus dan heb ik ook nog een cadeautje ( de andere cadeautjes die ik al had, heeft hij al gehad want ik had ze niet zo goed verstopt).. Nou tot zover mijn Valentijnsplannen. Stay Tuned

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.