Fashion

Veel functies bij een Garmin horloge 

By  | 

Veel functies bij een Garmin horloge 

Veel functies bij een Garmin horloge. Ben je naar een Garmin horloge aan het kijken, maar weet je nog niet goed waar je allemaal naar moet kijken? Met een groot aantal verschillende horloges is het niet eenvoudig om een keuze te maken. Er zijn meerdere modellen beschikbaar, maar ook varianten waarbij meer functionaliteiten zijn toegepast. Het is daarom van belang dat je vooraf op een rij hebt wat je in een horloge zoekt, zodat je van hieruit ook beter naar de specificaties kunt kijken. Maar wat zijn de mogelijkheden als je bij Garmin kijkt? En welke functionaliteiten mag je hierbij niet over het hoofd zien? Lees snel verder en ontdek het. 

De basisfunctionaliteiten van het horloge 

Bij een Garmin horloge heb je als eerste te maken met de basisfunctionaliteiten. Je schaft een horloge immers aan voor het bekijken van de tijd. Hiervoor heb je verschillende uurwerken om naar te kijken. Zo is de eerste keuze een analoog of digitaal horloge. Daarnaast heb je bij veel horloges de mogelijkheid om de datum direct zichtbaar te hebben. Zo weet je welke datum het is als je dit nodig hebt. Dankzij de basisfunctionaliteiten van het horloge hoef je geen andere apparaten meer te gebruiken voor het bekijken van de tijd en datum en hoef je ook niet aan anderen te vragen hoe laat het is. Het kan daarom veel gemakken opleveren. 

garmin horloge beige
Veel functies bij een Garmin horloge : Garmin Venu 010-02429-11 Venu 2S horloge

Berichten lezen vanaf jouw telefoon

Bij een Garmin smartwatch heb je nog veel meer functionaliteiten tot jouw beschikking. Zo zijn er voldoende smartwatches te vinden die jou helpen om jouw hartslag in de gaten te houden. Ook zie je veel berichten van jouw telefoon op het scherm voorbijkomen. Zo hoef je jouw telefoon er niet meer bij te pakken, maar kun je gewoon doorgaan met jouw andere activiteiten. Vooral op de fiets is dit een goede oplossing, omdat je dan niet met jouw telefoon in jouw handen hoeft te fietsen en een boete riskeert. Verschillende modellen hebben daarbij de mogelijkheid om nog veel meer te kunnen met jouw horloge. 

Jouw sportactiviteiten goed bijhouden 

De Garmin smartwatch is daarbij ook in te zetten bij verschillende sportactiviteiten. Via de bijbehorende app, welke je op jouw telefoon of een van de andere apparaten kan zetten, kun je verschillende trainingsschema’s instellen. Jouw horloge zal daarbij een seintje geven als je jouw doelen behaalt hebt en je ziet de voortgang ook direct terug in de app. Doordat jouw horloge alles bijhoudt, weet je ook waar je veranderingen in aan moet brengen om de beste resultaten te behalen. Je voorkomt hiermee dat jouw horloge niet bij jouw wensen aansluit en je jouw gezondheid niet op peil kunt houden. De smartwatch kan daarom meer dan je in eerste instantie had gedacht. Tot zover: Veel functies bij een Garmin horloge.

garmin sport horloge
Garmin Vivoactive 010-02172-32 Vivoactive 4S horloge