Lifestyle

Veilig vuurwerk voor het hele gezin

By  | 

Veilig vuurwerk voor het hele gezin

Wat is dit jaar omgevlogen zeg. Nimra is van een dreumes naar een vrolijke vlotte peuter gegaan. Noah gaat ook hartstikke goed. Hij heeft het super naar zijn zin op school en verder zit hij nu op trampolineles en dansen. De feestdagen komen eraan. De kerstboom staat en ik verheug me op de vakantie. Ik heb al weer leuke projecten op de planning staan voor 2018, zo kan ik ook als freelancer het jaar afsluiten met een fijn vooruitzicht. Dus ja we gaan dit jaar knallend uit, letterlijk want in deze blog vertel ik jullie mijn bevindingen over veilig vuurwerk.

Vroeger versus nu

Ik kan het me nog heel goed herinneren, vroeger ging het vuurwerk kopen als volgt: Je zag ergens een vaag bord met: HIER VUURWERK KOPEN. Je had geen idee waar het vuurwerk vandaan kwam, of het veilig was en je stond in mega lange rijen. Later werd het iets beter. Dan stond er op zijn minst bij dat het vuurwerk ‘veilig’ was, maar verder waren de omstandigheden (lange wachttijden, vreemde zaak, prijzen waarvan je denkt klopt dit) niet zo geweldig. Nu kan het veeeeel gemakkelijker. Je kunt je Familie vuurwerk gewoon op tijd en online bestellen en ophalen bij een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Veilig vuurwerk voor kinderen

Laat ik voorop stellen dat niemand ooit kan garanderen dat vuurwerk 100% veilig is. En als ouder moet je ook zeker altijd erbij blijven en opletten, maar dat weten jullie zelf ook wel. Anyway ik vind het leuk om met de kids sterretjes af te steken… Maar laat Noah van bijna 7 nou net als zijn vader gek zijn op vuurwerk… en dat zijn ze… zot op vuurwerk! Dus naast de sterretjes zal er ook wat veilig familievuurwerk bij moeten komen.

Goed ik heb online research gedaan en ik vond het eigenlijk wel fijn dat er gewoon een website, namelijk Familie vuurwerk is, waarop je dus lekker online kunt bestellen. Op de website kun je bij ieder product een video bekijken zodat je precies ziet wat erin zit. Ze bieden je ook verschillende veiligheidsartikelen aan om de veiligheid van je familie te garanderen en bij ieder product staan alle specificaties. Dus je bestelt, je betaalt en daarna haal je je pakketje gewoon op bij een van de afhaalpunten bij jou in de buurt. De vuurwerkbestellingen kunnen afgehaald worden op 28, 29 of 30 december 2017.

Wat is leuk om te bestellen

familie show

Zelf vind ik het Family Show pakket goed bij ons gezin passen. Gewoon lekker een tijdje kijken naar een mooie vuurwerkshow met velen mooie sterrenboeketten e.d. Je hoeft hem maar 1 keer aan te steken en genieten geblazen. Deze duurt bijvoorbeeld 97 seconden en behoort tot de categorie Cakebox vuurwerk.

Familie Spektakel vuurwerk

Verder heb je ook het familiespektakel, het familieconcert en het familie-magie-pakket. In ieder geval is deze website heel erg familie vriendelijk. Hopelijk heb je wat gehad aan deze blog. Ik vond het leuk om het even allemaal uit te zoeken. En ik wens jullie natuurlijk alvast een super mooi en happy New Year. Dank jullie wel voor het lezen en delen van mijn blogs!

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.