Kinderen

Verjaardag van Noah Sweet 5

By  | 

Verjaardag van Noah Sweet 5 #NoahSweet5
Noah is inmiddels alweer 6, en wat je in de aflevering van HET BESTE VOOR JE KIND niet meekreeg is dat we zelf een feestzaal hebben, dus is het niet zo moeilijk om een groot feest te geven als je de zaal al hebt. Anyway Noah mocht met zijn 6e verjaardag zelf kiezen wat hij wilde doen en het werd Monky Town in Zaandam met 6 vriendjes en heel veel friet.

Waarschijnlijk ben je op deze blog gekomen en wil je meer weten over zijn vorige verjaardag, De Sweet 5 komt ie: Nadat ik online inspiratie en ideeën had opgedaan over kinderfeestjes was ik er uit. Bij Noah’s verjaardag mochten alle toeters en bellen uit de kast getrokken worden. Hij werd 5 en dat wilden we (lees:ik!) Groots en meeslepend aanpakken. Je wordt maar een keer 5 en als het kan…Waarom dan niet? Overigens is het niet zo dat we ieder jaar een groot feest vieren, we hadden dat bij zijn eerste verjaardag ook gedaan en misschien weer als hij 10 of 12 wordt. Ik had het een beetje zo bedacht, dit is het stappenplan van de verjaardag van Noah Sweet 5. #sweet5.
Uitnodiging
De uitnodiging zag er zo uit. Zelf ontworpen met het gratis online programma Pixlr.
Gewoon met alle info erop en vooral de tijd is altijd belangrijk. Ik heb een inlooptijd en een starttijd aangegeven. Zo voorkom je dat men in en uit druppelt.
Noah sweet 5
Locatie: Natuurlijk bij Club Cinema Amsterdam. Je kunt daar als je wilt met de boot aanleggen. Dat hebben we uiteindelijk niet gedaan. Maar je kunt er mooi een rodeloper laten uitrollen (Die hebben ze daar) en er is plek voor een ballonnenboog en je kunt er met een Limousine aankomen.

club cinema kinderfeestje DSC_0051 DSC_0081 DSC_0632

Ballonnen & Decoratie
Ik denk dat de decoratie een feestje echt kan maken of breken. Voor #NoahSweet5 heb ik Designdecoratie ingeschakeld. Iedereen was blown-away door de versiering. Lees hier alles over Designdecoratie.

Springkussen
Heerlijk als de kids lekker hun energie kwijt kunnen tijdens de verjaardag van Noah Sweet 5
Jumpingfun Amsterdam heeft ons op de #Noahsweet5 voorzien van een kick-ass springkussen. Lees hier meer over Jumpingfun.
springkussen jumpingfun amsterdam
Dresscode: Verkleed
Ja de titel zegt het al. Op de verjaardag heb ik verschillende superhelden en heldinnen gespot: o.a Ironman, Spiderman, Batman, Frozen Elsa, Cinderella ed
Noah zelf kwam net als de meeste boys als Batman. Grappig om al die Batmans bij elkaar te zien.
    DSC_0170
Limousine
Ja ik weet het compleet over the top, maar het was wel erg leuk om zo op het feestje aan te komen. Ik had de Limousine via Van Delden Limousines.  Het grappige was dat Noah niet echt wist wat een Limousine was. Hij zag gewoon een ‘lange’ auto voor de deur.
Ik was erg tevreden over de service. De limousine rit was gezellig. We draaiden muziek en dronken kindercampagne.
1451338_812927132152611_3658538510203084686_n van delden limousine
Fotowall/ Fotoscreen
Voor mijn zoontjes verjaardag wilden we (lees nog steeds: ik) een Ninjago Fotowall. Deze heeft Vandaagbedrukt speciaal voor ons gemaakt en ontworpen.
fotowal fotoscreen verjaardag
schminkster amsterdam
Minion en Schminken
Op een sweet 5 feest hoort natuurlijk een specialguest. Nu kent Noah geen bekende Nederlanders of Popsterren, maar hij is wel weg van de Minions. Voor deze bijzondere gelegenheid heb ik gebruik gemaakt van de services van Party4kidsz. Zij hebben de Minion en de Schminkster verzorgd. Lees hier meer over Party4Kidzs.
Uitdeelzakjes
Daar had ik zelf wel aan gedacht, maar was ik toch ook weer vergeten. Maar mijn moeder niet dus die waren er ook:)
DSC_0282
Taart
De verjaardagstaart komt ieder jaar van Cakeboss Sylvana.  Ik hoef altijd alleen maar een thema/naam/leeftijd/Aantal personen aan te geven en BAM. Awesome Cake.
DSC_0339
Speech
Natuurlijk kon een speech niet uitblijven. Ik heb dagenlang nagedacht over wat ik hem precies wilde vertellen.
Lees hier mijn Speech aan Noah.
DSC_0411
Cadeautjes tijdens de verjaardag van Noah Sweet 5
Wij vinden het erg leuk als gezin om samen spelletjes te doen en gelukkig is Noah heel erg van de spellen. . Onze top 5 spellen zijn: ‘pesten’, ‘monopoly’, ‘Wie is het’, Twister en knikkeren met een knikkerbaan. Mijn moeder had Noah al op 4 jarige leeftijd leren pesten en hij wint zonder vals spelen echt vaak. Natuurlijk heeft hij ook auto’s en andere actie figuren gekregen van zijn vriendjes en daar was hij ook super blij mee.
DSC_0549 DSC_0709
Shout out naar Sarah Kalai voor mijn Make-up & Hair. En natuurlijk naar onze familie en vrienden die allemaal hebben geholpen om dit feestje mogelijk te maken.
Noah had de dag van zijn leven en hij heeft zichtbaar genoten en wij ook.
Mounira nimra Noah
De verjaardag is gefilmd en een recap kun je hieronder bekijken.
 Foto’s en Video by Nila Luyten.

2 Comments

  1. Pingback: Designdecoratie - Mounira's Mansion

  2. Pingback: Speech voor Noah Sweet 5 - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.