Lifestyle

Verschillende kleuren keukens

By  | 

Verschillende kleuren keukens

Verschillende kleuren keukens. De keuken is vandaag de dag een stijlvol meubel dat naadloos aansluit bij de woonstijl van de hele woning.  Tegenwoordig kan dat echt in elke kleur en het is nog mooi ook. Tijdens mijn online zoektocht naar mooie keukens met bijzondere kleuren kwam ik een paar absolute beauty’s tegen. Deze blog wil ik dan ook wijden aan verschillende kleuren keukens. De kleur zwart heet vaak iets heel aparts maar toch ook iets chics. Een witte keuken geeft vaak een hele schone indruk terwijl een keuken met veel kleur juist weer heel gezellig aanvoelt. In deze blog deel ik een aantal keukens met je die ik bespreek. Deze keukens bevatten ook vaak elementen van de  Accentline van Bosch. Alle productgroepen uit de accentline beschikken over hun eigen kwaliteiten, topprestaties en ultiem gebruiksgemak. Bij deze 5 prachtige kleuren keukens in willekeurige volgorde.

1. Zwarte marmeren keuken

witte keuken
zwarte keuken gespot op keukenloods.nl

Deze moderne zwarte keuken is bijvoorbeeld met matte en marmeren fronten. Het heeft een fijn kookgedeelte bestaande uit een kookplaat met afzuiging. Ook heeft het een groot keukeneiland met een spoelgedeelte en een gedeelte om lekker te koken. Als je goed naar de foto kijkt zie je dat de keuken geen greepjes heeft en dat de oven is ingebouwd. Het bar gedeelte nodigt uit tot fijne ontbijtjes tot dinertjes in de keuken.

2. Crèmekleurige elegante keuken

witte keuken
keuken gespot op keukenloods.nl

Dit is een een mooie crèmekleurige keuken. Als je voor niet geheel wit kiest zie je niet meteen ieder vlekje. Deze keuken pakt flink uit met veel kasten en is ideaal voor een grote ruimte. Het werkblad is van beton en heeft dezelfde kleur als de keukentafel. Op deze manier blijft het een geheel. Je kunt ook voor een wit werkblad of een marmeren werkblad te kiezen dan wordt je keuken nog klassieker en nog meer ‘clean’. Het kookgedeelte bestaat uit een kookplaat met daarboven een witte afzuigkap. Wat ik mooi vind aan de styling van deze foto zijn toch wel de leuke potten en pannen die overal hangen. Als je goed kijkt zie je ook dat 1 muur van steen is en de andere muur van zwart/grijze bakstenen. De linker kast is een open kast. Hier moet je altijd mee uitkijken want dit kan snel rommelig lijken.

3. Blauwe landelijke keuken

blauwe keuken
Blauwe keuken gespot op keukenloods.nl

Op zoek naar een moderne blauwe keuken die ook nog eens een landelijke sfeer uitstraalt? Dan moet je bij deze unieke blauwe tranquil dawn keuken op de afbeelding zijn. Als je goed kijkt zie je dat er geen traditionele keukenkastjes boven hangen. Deze keuken is equiped met een kastenwand. Ideaal als je veel servies of pannen kwijt wilt.  Er is zelfs plek voor 10 wijnflessen. Het werkblad is nu houtkleurig maar deze kun je natuurlijk in iedere kleur kiezen. Wit zou ook een mooie optie zijn.

4. Groene keuken

groene keuken
groene keuken gespot op keukenloods.nl

De groene keuken is gedurfd maar ook erg populair. Groen is dé trendkleur van de afgelopen tijd, dus met deze kleur zul je nooit de plank misslaan. We werken tegenwoordig graag met hout materialen en natuurtinten. Vandaar dus dat deze keuken echt anno 2021/2022 is. Wat mij wel opvalt en waar ik zelf niet zo snel voor zou kiezen is de groene spatwand. Als die wit of houtkleur was had dat zeker mijn voorkeur gehad. Verder zie je mooie koperen elementen terug in de o zo belangrijke keukenstyling. Het eiland is rondom voorzien van kasten. Het lage keukenblok is voorzien van een fornuis met een inbouwunit afzuigkap. 

5. Grijze keuken

grijze keuken
grijze keuken gespot op keukenloods.nl

Ik ben dol op keukeneilanden. In mijn volgende woning wil ik er ook echt een. Deze keuken op de afbeelding is voorzien van een eiland met kookgedeelte. Ook deze achterwand zou ik zelf niet gekozen hebben. Het is een mix van hout en grijs. Ik had een andere kleur zoals wit of de kleur van de muur mooier gevonden. Verder heeft deze keuken weer fijne inbouwapparatuur en is hij erg clean. Ik hou wel van zo’n opgeruimd uitziende keuken.

Tot zover deze blog: Verschillende kleuren keukens.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.