Lifestyle

Verticale radiator informatie

By  | 

Verticale radiator

Verticale radiator. Hebben jullie wel eens een verticale radiator gezien? Ik kwam er toevallig laatst een tegen bij mijn oud-tantes huis. Het is dat ik er de warmte gewoon uit voelde komen, anders had ik waarschijnlijk gedacht dat het een soort van fancy rooster was. Deze blog wijd ik aan wat meer informatie over de verticale radiatoren. Deze is namelijk niet alleen mooi, maar ook praktisch. Was je van plan om een radiator aan te schaffen? Lees dan even mee.

Ruimte

Waarom je vaak voor een verticale radiator gaat is om ruimte aan de grond te besparen. Normaal heb je natuurlijk je cv laag hangen. Maar als je dus geen lage ruimte hebt omdat daar je bank staat of een ander meubel, dan is een hoge cv een ideale uitkomst. Vaak zie je dat de verticale radiator in een hoek wordt gehangen. Ze komen ook wel eens in tweeën. Dan hang je ze bijvoorbeeld stylish ieder aan de kant van de TV. eentje op.

flat vasco
Vasco flat gespot op cvkoopjes.nl Vasco Flat-V-Line volledig vlakke verticale radiator in hoogte 1800 mm, breedte 500 mm en type 21

Verticale radiator in de badkamer

Je ziet ze ook vaak hangen in de badkamer. Niet toevallig, want die dingen zijn zeer flexibele verwarmingselementen. Een mooie bijkomstigheid is dat je natuurlijk lekker je natte handdoeken erop kan hangen. Of wat denk je van een lekker warme pyjama na het douchen? Dat kan dus met zo’n hang-cv.

De nadelen van een paneelradiator

Er zijn niet echt veel nadelen aan de paneelradiator. De paneelradiator is relatief groot, dus het zal een groot stuk muur in beslag nemen en daar kan dan dus geen schilderij of plank hangen. Daarnaast moet je de paneelradiator wel vaker ontluchten omdat hij anders sneller kan gaan borrelen.

verticale radiator
Henrad Alto Plan gespot op cvkoopjes.nl, Henrad Alto Plan volledig vlakke radiator in hoogte 1800 mm, lengte 400 mm en type 21

Tot zover deze blog. Zoals jullie weten schrijf ik veel over interieur en over exterieur. Neem gerust een kijkje op deze blog om meer informatie te lezen over alles wat ons bezighoudt op het gebied van lifestyle.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.