Lifestyle

Vitrine kast

By  | 

Vitrine kast

Ik ben dol op vitrinekasten. Let wel: Om naar te kijken. Ik was vroeger als kind altijd al gefascineerd door hebbedingetjes. We kwamen dan ook wel eens bij een vriendin van mijn moeder met zo’n vitrine kast waar je uren in kunt snuffelen. Er stond ook van alles in vooral van die elfjes, diamanten, wereldbollen serviezen e.d. Er ging een soort van gehele sprookjeswereld om in die kast en ik herinner het mij als de dag van gisteren.

Lego

Wij hebben inmiddels ook een vitrinekast in huis staan. Deze is niet standaard. Hij is helemaal van glas en we hebben er een Lego vitrine kast van gemaakt. Noah is vaak uren bezig om een legokunstwerk in elkaar te zetten. Zijn laatste lego project bijvoorbeeld. Daar zat onwijs veel werk in. Als zo’n project eenmaal af is gaat hij er verder niet mee spelen. Oh nee hij is dan bang dat het weer afbreekt of dat zijn kleine zusje er snode plannen mee heeft. Dan is die Lego vitrine kast dus echt echt echt een uitkomst en het staat super mooi. Ik vind het dan ook echt absoluut een decoratie tip voor ideren kamer in het huis.

lego vitrine kast
Onze lego vitrine kast

Half-open, glazen- of dichte vitrine kast

vitrine kast glas

Als je niet van stoffen en glas schoonmaken houdt, dan is de glazen- of open versie niets voor jou. Want dat hoort er wel echt bij.
Als je rommelig bent of veel rommel in je kast hebt, dan is een open vitrine kast ook niks voor jou, dan kan je beter kiezen voor een dichte- en zeker geen glazen kast.
Als je houdt van decoreren en je huisgenoten en gasten te entertainen met een sterk staalje creatief werk. Dan is deze kast helemaal iets voor jou.

Tot slot

Noah zal misschien tot zijn 12e lego-en. Als hij uitgespeeld is gaat die kast door naar Nimra, kan ze daar lekker haar barbie’s mooi uit etaleren. Het leuke is aan een goedkope vitrinekast, dat als je er op een dag klaar mee bent, je hem zo weer kwijt bent op marktplaats. Er is altijd wel iemand anders die er een leuk project van wil maken.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden te lezen wat wij zoal uitspoken kijk vooral verder op deze blog want het zal je verbazen, hoeveel blogs ik over de jaren heb geschreven allemaal op het gebied van: privé, home, lifestyle en kids.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.