Lifestyle

Vloerkleden

By  | 

Vloerkleden

Vloerkleden! Woow de zomervakantie is alweer bijna voorbij. Wat is het snel gegaan zeg. Het leek wel een week geleden dat hij begon en nu is hij dus al weer ten einde. Volgende week gaan mijn kids weer naar school en dan heb ik ook weer meer tijd om me bezig te houden met de blog. Ik heb deze zomer wel geblogd, gevlogd en social media bijgehouden, maar niet zoveel als normaal en ik was ook niet overal tevreden mee.

Niet veel gedaan

Ik denk dat ik over de hele zomer maar 8 blogs heb geschreven, 3 posts heb gemaakt op instagram en de vlogs die ik gefilmd heb vond ik toch niet zo bijzonder dus daar doe ik nu even niets mee. Ik ben dus eigenlijk alleen nog redelijk bezig geweest met de blog. Deze zomer heb ik me vooral gefocused op een kindvriendelijk en veilig interieur. Maar ik heb natuurlijk ook leuke uitjes besproken en ik heb een aantal blogs geschreven over o.a tuinkussens, duurzame relatiegeschenken, interieur toevoegingen en meer. Zie mijn homepage hiervoor.

Vloerkleden

Zoals ik al schreef is het alweer bijna ‘dag zon’ en ‘hallo kou’. Daarom lijkt het me verstandig al tijdig na te denken over het aanschaffen van een vloerkleed. Hoe eerder je hem in huis hebt, hoe langer je er van kunt genieten. Wij hebben zelf op dit moment geen vloerkleed liggen in de huiskamer en ik vind het toch minder gezellig staan. Ook heeft Noah nu geen vloerkleed in zijn kamer terwijl dat juist lekker is als je opstaat.

faux fur vloerkleed
faux fur vloerkleed

Hoogpolig vloerkleed

In de huiskamer vind ik een hoogpolig vloerkleed super lekker. Je kunt erop liggen als je TV kijkt en er zijn zoveel verschillende soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor: Gemeleerd, Faux feurs, glans of juist effen.

Kindervloerkleed

Die kindervloerkleden zijn zooo leuk ! Ik zou dan wel kiezen voor laagpolige vloerkleden omdat ze er dan lekker op kunnen spelen. De uil is weer helemaal hot. Hier volgen nog wat leuke voorbeelden van vloerkleden ter inspiratie:

vloerkleden meisjeskamer
vloerkleed jongenskamer

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.