Beauty

Voller haar 2

By  | 

Voller haar 2

Voller haar 2 is een blog die ik volgens mij dubbel heb geschreven. Ik heb al eens eerder zo’n blog gemaakt en die kan je lezen bij voller haar. Ik laat deze blog staan ook al heb ik dus een andere blog die dit allemaal veel beter beschrijft. Maar ja als je wat wist is dat weer niet handig dus daarom dus deze aanleiding.
Hoe krijg je makkelijk meer volume in je haar zonder dat je het hoeft te touperen? Ik weet het en wil graag mijn beauty geheim met jullie delen.

UITLEG
Stap 1:
Ga naar de drogist en koop volume poeder. Je hebt er verschillende en ze zijn in principe allemaal goed. Ik gebruik nu: Powder’ful poeder van Schwarzkopf got2b ;).Doe een goede hoeveelheid poeder in je hand. Wrijf het goed in op de hoofdhuid op de onderste laag van je haar. Dit zorgt ervoor dat je haar van boven niet plat zit. Hoe meer poeder je gebruikt, hoe meer volume, dus dames leef je uit!

Stap 2:
Je haar is nu klaar en gestyled, maar je wil natuurlijk wel dat het ook zo blijft zitten. Gebruik hiervoor haarlak . Spray het over je kapsel zodat aan het eind van de avond je haar nog net zo geweldig zit als aan het begin!

*** je kan het beste met crèmespoeling wassen als je het er weer uit wilt hebben.

Voller haar

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.