Videos

Voller haar en mooier haar

By  | 

Voller haar

Ik heb echt een paar goede tips als het gaat om voller haar krijgen en die ga ik even met je doornemen. Zo kun je gebruik maken van wonderpoeder. Je kunt je haar verven en je kunt bijvoorbeeld je scheiding kleuren. Als het echt allemaal niet baat zou je eens kunnen denken aan een mooie pruik om je eigen haar rust te geven, weer gezond te worden en te kunnen groeien.

voller haar mooier haar

Wonderpoeder

Er is een soort van stug haarpoeder waar je haar wat meer rechtop van gaat staan. Ik heb het bijna altijd op als ik draaidagen heb. Ook op de foto’s van mijn instagram zit het vaak in m’n haar. Je hebt verschillende merken en ze zijn allemaal goed. Ik gebruik de poeder van Got2be voor meer volume. Doe een goede hoeveelheid poeder in je hand. Wrijf het goed in op de hoofdhuid op de onderste laag van je haar. Dit zorgt ervoor dat je haar van boven niet plat zit. Hoe meer poeder je gebruikt, hoe meer volume, hoe voller je haar dus leef je uit!

Haar verven en verzorgen

Als je je haar verft voelt het altijd erna voller, steviger en fijner. Nu kunnen we niet echt naar de kapper door corona dus moeten we creatief zijn. Dan is zelf verven thuis een goed alternatief. Tegenwoordig komt zo’n haarverf pakket gewoon door de brievenbus naar binnen. Een pakket van bijvoorbeeld WECOLOUR bevat naast de verf en activator ook een shampoo, conditioner, handschoenen, kwastje en een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Dus weg met die grijze haren en die saaie haarkleur. Fix it yourself! Als je het spannend vindt verf je eerst een plukje en als dat goed gegaan is, verf je de rest. Check de video

Haarpoeder voor kale plekken

Er bestaat ook haarpoeder wat je kan kopen speciaal voor kale plekken. In wezen bedek je je hoofdhuid zodat de plekken minder opvallen. Ook als je bijvoorbeeld last hebt van een brede kalende haar scheiding kan je die dus opvullen. Dit kan bijvoorbeeld met Toppik hairbuilding Fibers. In dat poeder zitten dan microfibers die zich aan je haar hechten in een bepaalde kleur. Zo lijkt het meer voller en opgevuld. Even googelen voor meer info.

Een mooie haar pruik aanschaffen

Soms wil je haar gewoon rust hebben en heeft het te veel damage gehad door de jaren heen of heb jij veel stress gehad wat zich heeft geuit in haarverlies… Of je hebt gewoon altijd al dun haar gehad. Als je genoeg geld hebt kun je natuurlijk een haartransplantatie ondergaan. De resultaten zijn verbluffend. Je ziet dat het echt werkt… Maar als je dat liever niet wilt dan kun je (tijdelijk) een mooie pruik/haarwerk nemen. Ze zijn gewoon op alixpress te koop even goed de reviews lezen van klanten en de foto’s bekijken.

voller haar

voller haar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.