Lifestyle

Voorjaarsvakantie tip: Hotel in eigen huis

By  | 

Voorjaarsvakantie tip: Hotel in eigen huis

Voorjaarsvakantie tip: Hotel in eigen huis. Na regen komt zonneschijn, ik blijf het een mooie quote vinden en het is echt zo. Door deze lastige lockdown periode zijn we weer heel erg aangewezen op onszelf en onze eigen omgeving. De voorjaarsvakantie komt eraan en we kunnen niet echt veel. We zullen moeten gaan thuisblijven. Het liefst zou ik op vakantie zijn gegaan met mijn gezin naar bijvoorbeeld Amerika of Azië. Maar ja dat zit er voorlopig echt niet in dus moeten we er gewoon het beste van maken de komende tijd. In deze blog bespreek ik mijn beste idee om de voorjaarsvakantie door te komen namelijk: Voorjaarsvakantie tip: Hotel in eigen huis.

Hotel maken van je eigen huis.

Maak van je eigen huis een hotelletje voor 1 nacht. Als je partner of kids op werk en school zijn, kun jij beginnen met het maken van een gezellig hotelleke als volgt: Je maakt leuke bordjes met: Receptie, WC, Ontbijtzaal etc en die plak je door het hele huis. In de badkamer leg je handdoeken, zeepjes, badslippers etc klaar. Je maakt van de grote slaapkamer 1 kamer door alle matrassen daarheen te slepen. Daarna leg je daar ander beddengoed op en vouw je van die leuke hartjes of zwanen van de handdoeken. Als je niet weet hoe dat moet, dan weet youtube dat vast wel. Uiteraard verwelkom je je gasten met een welkomstdrankje en zo kun je het extra leuk maken. Ontbijt doen we natuurlijk op bed met croissants en Jus d’orange. Zo maak je dus een hotel in eigen huis.

Ligbedden

Ook buiten zet je het hotel in eigen huis concept voort. Het begint allemaal met comfortabele ligbedden buiten. Je komt natuurlijk ultiem tot rust door lekker te genieten van de buitenlucht op een ligbedje. Ik weet natuurlijk niet of het ook warm gaat zijn, maar er zullen echt wel wat zonnestraaltjes zijn. Wij hebben wij zelf een overkapping, dus bij regen kunnen we buiten op een ligbedje liggen. Ook is het extra genieten als je er een parasol bijneemt en misschien wel een opblaasjacuzzi koopt of huurt. Dan wordt het net als luxe vakantiehuizen met jacuzzi. Zet daar een paar leuke glazen bekers limonade bij met bamboe rietjes, zet je feesthoed op en voila! Ultiem genieten van je ligbed, je zwembadje en je drankje. Ik bedoel het niet cynisch, dit is gewoon het meest haalbare uit deze tijd dus dan kunnen we er maar beter het beste van maken toch? Bij deze dus mijn Voorjaarsvakantie tip: Hotel in eigen huis.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.