Kinderen

wachten op de baby (persoonlijk)

By  | 

Ook al is Nimra allang geboren, ik weet nog precies hoe ik me de laatste week voor de bevalling voelde. Ik heb het toen opgeschreven in mijn dagboek en tik het nu even over voor jullie komt ie:

Een paar dagen voor de bevalling:
Ik ben normaal gesproken altijd wel ergens mee bezig. Als ik vrij ben kan ik 100 dingen bedenken om te doen. Al is het maar een laatje opruimen, een plankje reorganiseren, online shoppen, een taart bakken, plannen maken voor de toekomst… een bezig bijtje ben ik dus. Maar nu kan ik nog maar 1 ding doen en dat is wachten op de baby.

Nu ik 40+ weken zwanger ben heb ik opeens nergens meer zin in. Alles is af. De babykamer staat klaar, de kleertjes zijn gewassen en gestreken, de luvion beeldbabyfoon is aangeschaft, ik heb zelfs een nannycare sensormatje besteld. Noem het maar op of het is er.

Ik heb gek genoeg nergens meer zin in. Ik had namelijk gedacht dat ik als ik echt niks meer te doen had, ik gewoon lekker series zou gaan kijken. Maar mijn geest en lichaam zijn uitgeput en willen niets meer. Bummer want het zou zomaar nog 2 weken kunnen duren.

Ik heb als een echte Arabier nu een matras in de huiskamer liggen onder de bank ( de Tunesiërs onder ons herkennen dit wel). Ik voel me nu net mijn Tunesische oma, maar ja ik lig er heerlijk op en zo kan ik toch een beetje met Noah spelen. Noah vindt het matras geweldig want voor hem is het een speelboot waar zijn auto’s en treintjes ook op kunnen.

crazy hormones

En ja die kwaaltjes, daar word ik ook helemaal gek van, vooral het niet kunnen slapen ’s nachts en het 10 keer per nacht moeten plassen. Oh en dan al die lieve berichtjes dagelijks van iedereen die vraagt of er al een baby is.. Euh ik heb een sociaal leven online, dus als de baby er was dan zou dat echt wel aangekondigd zijn…Iedereen bedoelt het goed I know, maar ik kan gewoon weinig hebben.

ask me if baby is here quote

Deze leuke quote stuurde Ibby mij

Ik hoop dat onze baby-girl gauw komt en dat ik mijn energie weer kan vinden. Het wordt super mooi weer en ik kan niet wachten om weer lekker vrolijk en gezellig te zijn en te gaan genieten van ons nieuwe gezinnetje.

Nou inmiddels is Nimra er dus! en ben ik dit gelukkig allang weer vergeten!

2 Comments

  1. Pingback: Zwangerschapsregime

  2. Pingback: persoonlijk-verhaal

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.