Lifestyle

Warmte in de winter

By  | 

Warmte in de winter

Mijn vriendinnen en ik hebben diverse girlsnights per maand. Ik heb meerdere vriendinnen groepjes. Met het ene groepje ga ik graag koffie drinken of lunchen.  Met het andere vriendinnen groepje gaan we vaak sushi eten. Een keer in de maand gaan we naar een nieuw sushi restaurant. Natuurlijk gaan we altijd naar een all u can eat en meestal gaan we dan met veel te volle buiken weer naar huis. Soms gaan we terug naar ons favo sushi restaurant omdat we  nieuwe restaurant ook wel weer vaak tegen vinden vallen. We waren bijvoorbeeld laatst naar eentje in Amstelveen in de buurt van de Primark en die had geen lekkere pittige wasabi. Dat was echt een domper en daar gaan we ook niet meer terug.

sushi

Girlsnight

Met mijn andere vriendinnen groepje ( de momclub) spreken we meestal bij een van ons thuis af. Dit is het clubje met kinderen, dus deze moeders zie ik dan na kinderbedtijd. Wij vinden het allen fijn om eerst met het gezin te eten en het bed ritueel met de kids te doen. Als ze dan eenmaal lekker slapen dan is het ‘us’ time. Als er tijdens vriendinnen avond een man thuis is dan gaan we vaak buiten zitten. We kunnen de vader deshuizes moeilijk weg sturen, maar we willen ook wel gewoon lekker kletsen dus dan gaan wij dus automatisch buiten zitten.

lekkere hapjes inspiratie

Warmte in de tuin

Door de vele gezellige avondjes buiten heb ik mijn tuin daar ook echt op ingericht. Dat wil zeggen ingericht voor gezelligheid en warmte. Zo hebben wij lekkere warme dekentjes, een overdekte loungeset met zachte kussens en hebben we 2 heaters. We hebben een ouderwetse vuurkorf en een terrasverwarming. Tijdens zo’n avondje zorgen we om de beurt voor hapjes en drankjes. Soms hebben we gewoon koffie thee en een koekje, maar andere keren hebben we flessen en chips. Als we wel binnen zitten dan heb ik een lekkere warme open haard waar we dan bij zitten.

gezelligheid

Het belang van ‘me’ time

Wat ik zelf super belangrijk vind is het hebben en onderhouden van vriendschappen. Ik ben een loyale en trouwe vriendin. Het hebben van vriendinnen waardeer ik dan ook enorm. Ik ken ook wat mensen die geen vrienden hebben omdat ze bijvoorbeeld heel erg family oriented zijn en naast hun eigen gezin er voor kiezen geen vriendschappen te hebben. Zelf kan ik nooit zo zijn. Naast dat ik een enorm familiemens ben hecht ik dus echt waarde aan vriendschap. Als vrouw heb je het ook gewoon nodig om met je vriendinnen te zijn en te babbelen over hoe het allemaal gaat.

Maar goed ik heb een positieve levensinstelling en ik ben blij met de warmte in de winter. En die warmte komt natuurlijk niet alleen van een terrasverwarmer of van een open haard. Die komt uit de liefde voor mijn gezin en die voor  mijn vriendinnen. Laat die winter maar komen ik heb genoeg warmte te bieden:)

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.