Guest Blogs

Wat ik doe met al mijn foto’s

By  | 

Wat ik doe met al mijn foto’s

Wat ik doe met al mijn foto’s? Zoals jullie wel weten ben ik gek op foto’s maken. Mijn telefoon, laptop en externe harde-schijf staan er bom vol mee. Eens in de 3 maanden leg ik de leukste momenten vast en bestel ik diverse foto producten. Deze keer doe ik dit bij webprint.
Verjaardagsmok:
Voor Noah laat ik ieder jaar een verjaardagsbeker maken. De leukste foto’s van de dag selecteer ik en Voila! Zo hebben we er ieder jaar een leuke beker bij en kunnen we alweer nadenken over het thema van volgend jaar. Dit jaar werd hij 4 en was het een piratenthema.

Wat ik doe met al mijn foto's

Gepersonaliseerd Telefoonhoesje:
Je verandert je profiel foto vaak op whatsapp en facebook, maar hoe leuk is het om ook af en toe een profiel foto op je telefoon te hebben? Ik heb voor onze beide telefoons een leuk telefoonhoesje besteld.

webprint telefoonhoesje

Fotoboekje:
Het was weer een bijzondere tijd. Zwanger van babygirl waarbij ik mijn lichaam elke week zag veranderen. Van iedere maand heb ik buik foto’s gemaakt en deze in een klein boekje laten drukken. Ook de eerste baby foto’s van Nimra staan erin. Een super speciaal boekje die ik er vaak even bij pak als ik (kraam) visite krijg.
fotoboek webprint

Wat ik doe met al mijn foto’s? ik maak ook een Sleutelhanger:
Noah heeft nog geen sleutels, maar aan zijn tas hangt wel een sleutelhanger. Gewoon omdat het kan en omdat het leuk is. Trots laat hij aan iedereen die het maar zien wil, zijn papa, mama en zusje zien.
sleutelhanger webrint

Canvas:
Ik was zo verliefd op deze foto van mijn gezinsleden, dat ik vond dat die aan de muur moest. Ik heb gekozen voor Canvas in Sepia kleur. Inmiddels heeft deze Canvas een mooi plekje gekregen bij ons aan de muur.
canvas

Hoe werkt het?
Het is in principe super simpel. Ik neem als voorbeeld de Mok.
1 Kies een geschikt Sjabloon. Ik koos voor 6 foto’s op 1 beker.
2 Upload de foto’s die je wilt gebruiken.
3 klik op een foto als je hem wilt aanpassen. Swipe hem om hem in het kader te krijgen en met +/_ kun je in en uitzoomen.
4 Besluit of je je beker in kleur/zwart-wit of Sepia wilt.
5 Klik op bestellen.

foto's bewerken webprint

*** Om een fotoboek te maken, moet je wat meer tijd nemen. Ik vind het altijd handig om eerst een selectie op de PC te maken. Deze dan te uploaden en dan kies ik per pagina het sjabloon/format. Natuurlijk zet ik er ook tekstjes bij, zodat ik later ook nog weet wat er met de foto was.
De foto’s in het fotoboek kun je zelf ook nog makkelijk bewerken: Klik op de foto nadat je hem in de sjabloon hebt gezet. Dan krijg je weer optie’s om de foto naar je wensen te bewerken.

webprint fotoboek

Wat kost het?
Natuurlijk wil je niet te veel uitgeven, moet de kwaliteit goed zijn en verwacht je anno 2015 een snelle levering. Ik kan je zeggen dat ik super tevreden ben met de bestelling van mijn producten. Mijn pakketje werd netjes op tijd geleverd, de kwaliteit was top EN het koste in totaal zo’n 7 tientjes.
webprint kosten

add webprint

Ik ben dus super tevreden en zou ik webprint bij iedereen aan raden. Hopelijk had je wat aan deze blog: Wat ik doe met al mijn foto’s

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.