Lifestyle

Welk horloge past bij jou? 3 tips

By  | 

Welk horloge past bij jou?

Welk horloge past bij jou? Elke vrouw heeft een andere lifestyle, smaak en ook andere polsen, dus is het ook logisch dat het ene horloge al beter bij je past dan een ander. Waar houd je nu rekening wanneer je een uurwerk koopt? En hoe weet je wat echt bij je past? Deze drie tips zetten je alvast op weg.

Tip 1: Kies een horloge dat je echt gebruikt

Ben je een echte sportieveling? Gebruik je je horloge voor in de klas of onderweg? Of zie je het als een juweel? Dan heb je een verschillend horloge nodig. Voor de echte actieve horlogedragers, is een smartwatch natuurlijk een godsgeschenk. Voor de praktische dames onder ons zijn ze ook perfect voor berichten, bellen of navigatie. Zo kan je kiezen voor de fitbit, maar als je iets eleganter wil, is een smartwatch van Michael Kors een perfecte optie. Als je je horloge meer gebruikt voor onderweg, is een smal, simpel en klassiek fossil horloge echt iets voor jou. Je zal er jaren van kunnen genieten en ze passen werkelijk bij elke outfit.  

fossil horloge nieuw
Fossil horloge gespot op debijenkorf.be

Tip 2: Zorg dat de maat goed zit

Elk dames horloge is verschillend van maat: zo heb je er voor dunnere armen en bredere polsen. Een te groot horloge ziet er snel wat raar uit, en is ook helemaal niet handig. Je verliest het te snel, je stoot overal tegen, je armen lijken korter en het maakt je horloge minder elegant. Kies dus voor een horloge dat past je bij je polsen en armen. Voor de smallere polsjes bestaan er dunnere exemplaren zoals die van Skagen, Fossil of Danish Design. Zo kies je best voor een diameterkast van 33 mm of minder. Zijn je polsen iets breder? Ga dan voor grotere elegante exemplaren met een diameterkast van 37 mm of meer zoals die van Michael Kors of Swarovski.

garmin horloge roze
Garmin horloge roze gespot op debijenkorf.be

Tip 3: Goud of zilver?

Net zoals bij juwelen past goud en zilver al beter bij de ene dan bij de andere. Ook is het erg populair om materialen met elkaar te mixen: heb jij dus een favoriete zilveren armband? Dan is de combinatie met een goud horloge vaak prachtig. Vaak zal een gouden horloge beter passen bij mensen met een warmere (vaak gelere) huidtint dan bij mensen die een koelere huidtint hebben. Al heb je ook nog een neutrale huidtint waarbij beide materialen passen. Ook past goud vaak mooier bij je outfits in de zomer, dan in de winter. Kan je toch niet kiezen? Dan is rosé goud vaak een tussenoplossing: minder fel dan goud, en toch warmer dan zilver.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.