Beauty

Werkt Revitalash?

By  | 

Voor Mounira’s Mansion krijgen we altijd leuke producten toegestuurd. Het zijn er te veel om over te schrijven, maar soms zit er zoiets leuks bij dat we het toch even speciale aandacht willen geven. Deze keer het Revitalash Advanced Wimperserum. Dit product zorgt ervoor dat je langere en vollere wimpers krijgt. Klinkt als een wondermiddel, niet waar? Werkt Revitalash?

revitalash werkt

Wat moet je doen?
Dit product breng je elke avond  aan op je wimper-aanzet, gedurende 2 maanden lang.

Doel Revitalash
Binnen een maand moeten je wimpers als steviger, voller en langer zijn.

revitalash-blue-box-tube

Mijn persoonlijke Review (Ahlam)

Nu heb ik al best lange en volle wimpers van mezelf, maar toch was ik erg nieuwsgierig naar het product. Ik besloot het product elke avond aan te brengen en na 1 maand zag je al zeker verschil. Toch ben ik er uiteindelijk mee gestopt in mijn 5e week. Nee, het lag niet aan het product, maar aan mijn eigen wimpers. Mijn wimpers zijn best gekruld, dus na een aantal weken groeiden een aantal van mijn wimpers stijl. Dit was voor mij de reden om te stoppen met het product.

pic Lashes

Pluspunten:
Het werkt dus echt.
Minpunten:
Als je zelf al goede wimpers hebt dan kunnen ze te lang worden, of stijl.

Mounira’s review:
Ik heb zelf niet zulke fabulous wimpers als Ahlam, meestal laat ik mn wimpers opvullen bij de schoonheisspecialiste (wimper extension). Nu hoeft dat gelukkig niet meer, ik heb nu 6 weken de revitalash gebruikt en het werkt echt. Mijn wimpers zijn langer en voller. Ben er heel erg blij mee. Wat ook werkt is om het revitabrow (wenkbrauw serum) op je wimpers te smeren. Dit kwastje is dikker en dan heb je al resultaat binnen 2 weken. Ik doe alleen nog wenkbrauw serum op m’n wimpers haha!
revitabrow review

werkt revitalash

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.