Lifestyle

Winactie juni 2017

By  | 

Winactie juni 2017:  Zonnebrillen & zonnebrandcrème voor kinderen
Ik heb weer een leuke winactie voor jullie. Dit keer mag ik namens PEARLE & NIVEA 2 mooie brillen en 1 zonnebrandcrème weggeven aan maar liefst 2 lezers.. Voordat ik deze weggeef hebben Noah en Nimra beide producten voor jullie getest op vakantie in Spanje. En we zijn er super tevreden over.

Zonnebril
Zelf zet ik altijd een zonnebril op als ik de deur uitga. Nimra en Noah krijgen van mij als sinds dat ze baby waren een zonnebril op. Natuurlijk staat een bril bij kleintjes mega schattig. Maar wist je dat het ook goed is om hier vanaf jongs af aan mee te beginnen? Zonder zonnebril naar buiten gaan vormt een groot risico voor kinderogen. De ooglens van een kind bevat namelijk minder pigment en de pupillen van kinderen zijn wijder en groter dan die van volwassenen. Hierdoor valt er meer schadelijk UV-licht in het oog. Ook op bewolkte dagen is een goede kinderzonnebril onmisbaar, want ook als de zon niet schijnt is de UV-straling tussen 12.00 en 15.00 uur hoog.

winactie juni 2017

Tijdens onze vakantie hebben beide kids zo vaak mogelijk de Pearle zonnebril gedragen. Nimra  droeg hem zelfs in het peuterbad. Ze vond het fijn dat ze zo geen spetters in haar ogen kreeg tijdens het spetteren. Noah vond het gewoon ‘cool’ om een bril op te hebben.

NIVEA handroller
In eerste instantie dacht ik dat de roller niet zo fijn zou zijn als de spray. Wij hebben altijd een spray of knijpfles. Echter rol je hem gewoon uit over de armpjes en beentjes en doordat ie rolt gaat ie ook gemakkelijk langs de lastigere bochtjes zoals onder de kin en langs het neusje. Aangeraden wordt iedere 2 uur in te smeren en na iedere zwembeurt nog een keertje extra. Dat hebben we dan ook gedaan en met 6 dagen lang iedere dag 30 graden zijn beide kids goed beschermd geweest.

niveau roller

WINACTIE
Ik mag dus zo’n leuk pakketje weggeven: De roller plus de brillen aan 2 van mijn volgers a.k.a. geliefde lezers.
Wat moet je doen?
Laat hieronder een comment achter waarom jij dit zonnepaketje wilt winnen. Delen is lief, maar hoeft niet.

INMIDDELS ZIJN DE WINNAARS BEKEND
DEB CORPELEIN en Sonia Tuna-Oueslatii (VIA FB)

XXX Mounira en kids

 

32 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.