Lifestyle

Woontrends 2017

By  | 

Woontrends 2017

Wij zijn dus net verhuisd en misschien ben je zelf ook al eens verhuisd en dan weet je: ‘Het verhuizen zelf is geen pretje! Maar gelukkig hebben we het hele in en-uitpakken nu achter de rug en is nu ook de keuken geleverd, waardoor de beneden vloer eindelijk compleet kan worden ingericht. We hebben echt weken lang in de zooi geleefd, maar die tijd is sinds vandaag voorbij en nu kan ik me gaan oriënteren op nieuwe eyecatchers om de bestaande meubels aan te vullen en op te leuken. YES!

Ik ben echt een online shopper geworden. Ik vind het heerlijk om in de late uurtjes nog even op Pinterest of Instagram te zoeken naar wooninspiratie. Soms google ik ook gewoon op woontrends 2017 en dan zie ik ook weer hele mooie accessoires voorbij komen. Wij hebben zelf twee kids, maar de huiskamer hoeft geen speelparadijs te zijn. We hebben in de tuin een grote trampoline gezet en we maken beneden een speelhoek. Voor de rest is de huiskamer gewoon ‘van ons’ en gaan we die ook zo inrichten. Noah weet dat hij niet in de huiskamer met de bal mag, dus kunnen we ook gewoon  gebruik maken van glas, spiegels en een vaas.

Vloerkleed
Vloerkleedjes zijn een stuk leuker dan je denkt, ik zelf ben dol op vloerkleden. Ik vind dat een Vloerkleed echt style brengt aan je huis en het leuke is dat je ook kunt afwisselen met kleedjes. Meestal verwissel ik 2 of 3 keer per jaar van kleed. De andere berg ik dan op in een speciale plastic houdbaarheids-zak in de schuur. Online kwam ik dan ook deze kleden tegen die lekker koel zijn voor de zomer:

vloerkleed

Om de ultieme combinatie te maken kun je zorgen dat je kaarsjes of kussentjes weer bij het vloerkleed passen.
TIP!: Neem niet een te groot vloerkleed, dat is nergens voor nodig en zo kun je hem makkelijk even buiten uitkloppen.
Voor meer inspiratie check je de  Vloerkledenwinkel.nl

Wandpaneel
Wandpanelen zijn weer helemaal upcoming. Je ziet ze vooral terug boven de bank of bijvoorbeeld in schilderij vorm. Dit wandpaneel is custom made in Tunesië en extreem groot (3 meter breed). We waren daar in december op vakantie en toen heb ik die daar in een dorpje laten maken. Ook de sfeerhaard is (letterlijk) hot. Wij hadden de mazzel dat er nog een ouderwetse openhaard in zat en die past mooi bij het interieur.

huis mounira mansour

Stijl
De stijl van dit nieuwe huis wordt hoogglans wit, oud zilver en modern met Arabische accenten. Ik heb de woonmagazines goed doorgespit en daarin wordt duidelijk dat lichte vloeren populair zijn op dit moment. Met het gebruik van lichte kleuren lijkt de ruimte altijd groter en in dit geval ook klinischer.  Zoals je op de foto kunt zien hebben we nu nog een houtkleurige vloer. Die willen we uiteindelijk vervangen voor een lichtere variant. .

vloer licht

Verder snuffelde ik lekker online en vond deze geweldige hangstoel tussen de Fauteuils .

fauteuil

Dit is echt absoluut een eyecatcher en die willen we met de tijd ook gaan aanschaffen. Het lijkt me heerlijk om hierin te schommelen en in onze huidige woning hebben we er zeker plek voor.

Accessoires
woon accessoires 2017

Tijdens mijn zoektocht naar woontrends kwam ik ook deze gekke krukjes tegen. Super leuk om die gewoon in het interieur te zetten. Het maakt het geheel minder statisch ofzo. I love it.

Spiegel inspiratie 2017

spiegel inspiratie 2017

Hoe leuk zijn deze ietwat aparte spiegels? Ik ben in ieder geval lekker bezig met ons huisje en ik zal over een tijdje nieuwe foto’s plaatsen als er weer wat leuks bij is gekomen.

*De krukjes, stoelen en spiegels kun je allemaal online terug vinden bij goossenswonen.nl. Ze hebben ook een inspiratiemagazine.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.