Beauty

Workout instagram

By  | 

Workout instagram

Workout instagram. Tegenwoordig zie je steeds meer mensen die foto’s posten van zichzelf, terwijl zij aan het sporten zijn. Je ziet motiverende before en after foto’s. En je ziet foto’s van lichamen waar je een moord voor zou willen doen.

OMG

‘OMG, look at her butt!’ Nee Nee, ik heb het niet over de fake ass  van Nicki, maar ik heb het over Jen Selter. Ken je haar nog niet? Zorg er maar dan voor dat je haar volgt op instagram, wellicht kun je met haar manier van trainen ook zo een strakke ass krijgen! Zij mag de titel dragen van de most famous instagram butt.


Zoals je ziet traint zij overal!

foto van instagram

‘OMG, look at her butt’

001. Sport female 210314 160x600
foto van jen

Je ziet ook veel celebs voorbij komen. Je kan zeggen wat je wil over Kim Kardashian, maar eerlijk is eerlijk her ass is on point!

kim kardashian en blac chyna

Maar ook Kimmie heeft haar geheimpje.

Meestal traint zij met een waistrainer om haar middel. Of dat helpt? geen idee, maar zij heeft zeker een lichaam waar veel meiden jaloers op zullen zijn.

foto van vriendinnen

                         

Push ups, sit-ups, squads alles zie je voorbij komen, maar bij de vampire diaries actrice zie je slechts foto’s van wat kalmerende yogaoefeningen. Wauw en lenig dat ze is!

Ook als je net een baby hebt gehad kun je leuke workouts doen. Check dit filmpje

Ook in Nederland hebben wij wat bekende Nederlanders, die naast hun drukke baan zeker ook tijd vrij maken om te sporten. Als ik Nadiapalesaa’s fotos voorbij zie komen, dan raak ik enorm gemotiveerd. Van bodypump tot spinning. Van haar energie krijg ik enorm zin om te sporten.

naad in sportschool


Presentatrice Veronica spotte ik bij deldasport. Zij is zeker ook een actieve persoon en een rolmodel voor vele meiden. Ook een prachtig getrainde figuur waar je u tegen zegt.

10634338_558427580970230_1756278114_n

Fernando Halman

Een van de fijnste personen om mee samen te werken. Wat een energie heeft deze man. Naast het presenteren van de FunX ochtendshow, zijn baan als voiceover bij Zapp en het produceren van zijn eigen muziek als dulzura. Kun je hem ook nog in de sportschool vinden, waar hij de rest van zijn energie in kwijtraakt.

fernando sport

Last but not least.

De personen waar ik heel veel respect voor heb. Deze personen zijn veel kg en vetpercentages kwijtgeraakt in een korte periode. Een van die personen is een oud schoolvriendinnetje Coco van Ruitenburg die met haar doorzettingsvermogen haar kracht heeft gevonden bij sporten. Ze sport dagelijks en post haar diëten op instagram. Haar doel is om fit te zijn en fit te blijven.

coco en wie

Omar el Haddioui een zeer inspirerende persoon. Zijn jeugd maakte hij mee met overgewicht en nu heeft hij de doel om mensen te helpen als coach. Deze persoon plaatst recepten van gezonde voedsel en verschillende soorten oefeningen. Een motivatiebron voor vele.

deze man sport
10621118_558427664303555_892010151_n

1 Comment

  1. Pingback: Diary aug-sept

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.