Lifestyle

Zo kies je de juiste lingerie voor een date

By  | 

Zo kies je de juiste lingerie voor een date

De zomer is het uitgelezen moment om wat vaker op date te gaan. Misschien heb je de ware nog niet gevonden en date je geregeld om de prins op het witte paard te vinden. Of misschien heb je al een vaste relatie, of ben je getrouwd, en hebben jullie regelmatig eens een date-night. Wat jouw situatie ook is, voor een date doe je toch net wat extra moeite qua outfit. Je sneakers maken plaats voor high heels en je mom jeans blijft in de kast en wordt een sexy jurk. En ook je lingerie maakt een hele date-transformatie door. Welke lingerie kies je nu het beste voor je date? Wij zoeken het uit! 

Zet je troeven in de kijker

Het allerbelangrijkste tijdens een date is dat jij je 100% goed in je vel voelt. Draag geen broek die net wat te veel knelt en je cleavage is net diep genoeg om je niet oncomfortabel te voelen. En je outfit, die straalt een en al zelfvertrouwen uit. Ook je lingerie speelt hier een grote rol in. Laat die ultracomfortabele oma-onderbroek maar even in de lade liggen en ga voor lingerie die mag gezien worden. Voel je je onzeker over bijvoorbeeld een buikje of wat vollere billen? Dat hoeft uiteraard niet: je bent helemaal goed zo. Maar als je wil, kan goede shapewear wel helpen om net je troeven extra zichtbaar te maken en bijvoorbeeld dat buikje wat gladder te maken. Whatever works for you!  

person wearing pink panty
Zo kies je de juiste lingerie voor een date: foto door Tofros.com on Pexels.com

Ga voor een tikkeltje extra

Ok, op de allereerste date speel je misschien best nog wat op veilig: je weet nooit wat voor vlees je in de kuip hebt. Maar eens je aan date nummer zoveel zit – of je hebt al langer een relatie – dan mag je gerust de date wat extra pit geven door voor lingerie met een extraatje te gaan. Neem bijvoorbeeld eens een push-up beha in plaats van een gewone om je boezem extra in de kijker te zetten. Of wat dacht je van jarretelles in plaats van panty’s? De combinatie van de jarretellegordel en jarretelkousen is übersexy. Wedden dat je date niet van je benen kan wegkijken?  

Blijf comfortabel

Lingerie moet mooi zijn, maar moet zeker en vast ook comfortabel blijven. Wanneer je tijdens een date een beha draagt die niet goed past – hij knelt te veel of niet genoeg – of waar jij je te ‘bloot’ in voelt, ga je dit sowieso uitstralen. Je zelfvertrouwen moet van jou komen. Als jij je de hele tijd bewust bent van die string die toch heel vervelend zit, dan kan je je niet met je hele hoofd bij de date houden, en dat is jammer! 

Blijf jezelf

Ja, jarretelles zijn erg sexy en het is zeker leuk om eens buiten je comfortzone te komen. Maar bovenal is het belangrijk dat je tijdens een date jezelf blijft. Wil je experimenteren met iets nieuws? Doe dat bij een volgende date of je je partner al langer kent of juist niet. Je date gaat tenslotte over jou, niet over je verpakking!