Lifestyle

Zo ontwerp je jouw droombadkamer

By  | 

Zó ontwerp je jouw nieuwe droombadkamer

Yes, het is zover! Je gaat je nieuwe badkamer ontwerpen. Tijd om jouw wensen op een rij te zetten. De beste manier om dat te doen is door inspiratie op te doen via bijvoorbeeld Pinterest. Verzamel foto’s van badkamers die voldoen aan jouw verwachtingen op het gebied van uitstraling, materialen en kleuren en bundel deze in jouw moodboard. Zo kan je later gerichter aan de slag met het zoeken naar de juiste badkamer. Bovendien handig voor degenen die samenwonen: met het moodboard kan je checken of jij en je partner of huisgenoot wel op één lijn zitten betreft de droombadkamer.

droombadkamer 1

Pinterest: Sanidirect

KIES JOUW BADKAMER ESSENTIALS

Nu de toon van je badkamer is gezet, is het tijd om na te gaan welke onderdelen niet mogen ontbreken. Wil je liever een badkuip, een douche of misschien wel beide? De keuze is voor iedereen anders. Zo is een badkuip vaak ideaal voor gezinnen, zodat de kinderen (en natuurlijk jijzelf na een lange dag) kunnen badderen. Een douche is dan weer een ecologische keuze, die ook nog eens meer ruimte creëert. Verder moet je besluiten of je een enkele of dubbele wasbak wil en of je het toilet in jouw badkamer middels een wand wil verbergen. Ofwel, een aantal knopen die je moet doorhakken. Om het je gemakkelijker te maken: kijk eerst hoeveel ruimte je hebt en hoe je deze wil indelen. Aan de hand daarvan kan je al snel zien welke mogelijkheden overblijven voor jouw droombadkamer.

ZELF ONTWERPEN OF EEN COMPLETE BADKAMER KIEZEN

Eenmaal al jouw wensen op een rij gezet, is het tijd om jouw nieuwe badkamer dan echt samen te stellen. Tegenwoordig kan dat heel makkelijk via 3D planners. Met deze planners selecteer je jouw gewenste onderdelen en check je of je na het zien van jouw ontwerp nog steeds fan bent van jouw grootse plannen. Wil je jouw badkamer liever snel geleverd hebben of weet je nog steeds niet helemaal wat je voor ogen hebt? Dan kan je ook kiezen voor een complete badkamer. Deze badkamers zijn al voor je samengesteld: het enige wat jij hoeft aan te passen is de opstelling, afmetingen en gewenste kleur. Wel zo makkelijk toch?

badkamer 2
Complete douche gespot op sandirect.nl

Tot zover het stappenplan om jouw nieuwe badkamer te ontwerpen. Tijd om dromen waar te maken, succes!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.