Lifestyle

Zomer make-over met tuinkussens

By  | 

Trends

Op dit moment zijn de printjes helemaal in op het gebied van fashion en trends. Daarnaast zijn de kleuren nuon, geel en nude hot, hot, hot. Qua textuur staat op nummer 1 velours/fluweel. Deze blog wijd ik geheel aan tuinkussens, omdat dit het moment is om je tuin nog even een snelle make-over te geven.

Sierkussens

Als je mijn blogs een beetje leest dan weet je dat ik een kleine obsessie heb met sierkussens. Ik koop gemiddeld 2 x per jaar nieuwe sierkussens om de home deco weer een nieuwe twist te geven. De sierkussens gaan of op de bank in de huiskamer, of in het zithoekje bij het raam, of buiten in de tuin.
Velours is op dit moment helemaal in. Dat is overigens wel beter voor binnen, want buiten wil je toch gaan voor katoen lijkt me in de hitte/regen.

sierkussens

Bankkussens met print

Printjes ze zijn er overal. Mannen lopen in tropische print bloesjes en kids hebben allemaal een ananas of banaan op hun shirt. Om het nog even niet te hebben over al die printjes op schooltassen/schriften en ga zo maar door. Ik kan serieus een hele blog wijden aan printjes. Maar dat ga ik niet doen. Goed je voelt hem al aankomen ook je tuinbankje kun je opleuken met een bankkussen met een gezellige print. Zet er een cactus naast of (opblaasbaar) stuk fruit en done!

bankkussen met print

Denim Tuinkussen

Naast de normale tuinkussens kun je natuurlijk ook voor een stoere look gaan. Wist je dat je tegenwoordig ook denim tuinkussens hebt? Als je niet zo zoetsappig bent of een tuinkussen zoekt wat bij je mancave past dan is dit dus een super optie.

tuinkussen-denim

Tot zover deze blog over tuinkussens. Ik heb heel wat geschreven met betrekking tot home make over. Lees bijvoorbeeld eens tuinmeubels of droomtuin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.