Beauty

Zomerbenen

By  | 

Zomerbenen
Yess het wordt mooier weer. Vandaag zat ik heerlijk in de tuin te genieten van het mooie weer en het daarbij behorende zonnetje. Ik wil dan ook een blogje wijden aan zomerbenen. Vaak vergeten wij vrouwen dat het echt tijd is om weer even een schepje er boven op te doen zodat onze benen er op z’n mooist uitzien. Ik ben begonnen met mijn zomerbenen beauty rituelen en die wil ik even met je delen. Wie weet heb je er iets aan of heb je juist tips voor mij.

Pedicure
Dat laat ik doen bij de beautysalon en dat is ook echt nodig. Behalve dat je na een pedicure weer poezelig zachte voetjes hebt, heb je als je net als ik gaat voor Shellac nagels, zeker een maand lang plezier van mooi gelakte teennagels die je niet bij  hoeft te houden.

mooie shellac teennagels

Inspiratie van pinterest.

Scrubben
Ik scrub mijn benen een keer per week onder de douche. Ongewenste haartjes verwijder ik met de epilady. Ik had mijn benen het liefst definitief willen laten ontharen dmv laserbehandelingen, maar helaas heb ik van die kleine witte pigment-vlekjes op mijn benen, dus kom ik er  niet voor in aanmerking.

Sporten
Ik sport nu zo’n 2 a 3 x per week en ik moet zeggen dat ik wel echt kleine contouren begin te zien. Ik doe in de sportschool veel lunges en squads en daardoor heb ik er veel meer spiermassa bij, wat resulteert in gespierde benen.

Smeren
De afgelopen weken heb ik het insmeren weer herontdekt. Ik was in de winter  niet zo bezig met insmeren,,brr veel te koud. Maar nu we eindelijk weer richting een zonniger klimaat gaan vind ik het ook wel fijn om dan weer even wat extra aandacht te besteden aan mijn benen en armen. Na het douchen smeer ik mijn benen in, anders zijn ze droog. Ik deed het tot voor kort met bodylotion, maar nu ben ik dus weer over op de Bio Oil en ik merk dat mijn voorkeur toch bij de olie ligt. Bio-Oil  helpt bij het verminderen van de zichtbaarheid van littekens, huidstriemen en pigmentvlekken Ik heb zelf kleine littekens op mijn benen en dus witte pigmentvlekjes en ze worden aanzienlijk minder als ik keurig 2x per dag blijf smeren en dan voor 12 weken.  Ook lijkt het bijna ( ik weet dat het optisch bedrog is) alsof ze er iets bruiner uitzien na het smeren, net alsof ik een keertje extra een zonnebadje heb gehad.

bio oil

Rokjes
Deze zomer ga je mij vooral zien in net boven de knie rokjes, met een leuke top en een choker neckless. Ik ben helemaal klaar met (te)korte rokjes, en 3 kwart rokken staan me niet echt, vind ik zelf. Onder die rokjes zie je dan mijn ingesmeerde zomerbenen en mijn Allstars of mijn nieuw gevonden merkje Bullboxer shoes.

bullboxer shoes

Bullboxer sandaal

Zalando rokje

Ik zeg: Laat die zomer maar komen!
Tot zover mijn zomerbenenblog. Tot de volgende!

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.