Lifestyle

Zomervakantie kamperen stacaravan

By  | 

Zomervakantie kamperen stacaravan

Op de camping – een vast huisje of op zoek naar stacaravan occasions?  Nu de skilessen zijn geboekt, de reis vastligt, de koffers zijn besteld en alle skipakken blijken te passen, hoef ik me niet meer druk te maken om de voorjaarsvakantie. Die is gepland en geregeld. Tijd dus om mijn pijlen te richten op de volgende vakantie… De zomervakantie!  

Een zomer op de camping 

Ik ben geen die-hard kampeerster, maar ik moet eerlijk zeggen dat het de afgelopen jaren goed is bevallen om zomers met de kinderen een camping op te zoeken. In Nederland, niet te ver van huis. Ideaal, want: geen uren in de auto met verveelde kids, zo thuis als het niet bevalt (of pijpenstelen regent) en iedereen verstaat de dame in de campingwinkel. Handig, want dan hoef ik niet iedere ochtend de verse croissantjes te halen! 😉 Kortom, ik kan het iedereen met kinderen aanraden om de zomer door te brengen op de camping. De kinderen hebben het naar hun zin, dus jij ook! Cliché, maar waar! Of je in Nederland of toch naar het buitenland gaat, dat moet je natuurlijk helemaal zelf bepalen.  

caravan

Kies jij voor een tent, huisje of stacaravan? 

Mij zal je niet snel in een tent vinden. Maar ik begrijp ook dat mensen de charme er van inzien:  

  1. Slapen op de grond  
  1. Midden in de nacht je tent uit om te plassen 
  1. Geen kast hebben voor je kleren  

Anyway… Jouw keuze natuurlijk! 😉  

Persoonlijk breng ik mijn vakantie liever door in een leuk chaletje of een ruime stacaravan. Met eigen keuken, douche en een bank om op te zitten.  

challet

Vaker in het jaar? Kijk voor goede stacaravan occasions 

De meeste campings hebben vaste huisjes die je voor enkele weken kunt huren. Maar ben je van plan om vaker in het jaar naar de camping te gaan? Reserveer dan een vaste plek. Dan kan je veel van je spullen op de camping laten, ben je altijd verzekerd van een goede stek en ga je er makkelijker naartoe. Veel campings hebben vaste plaatsen waar je een stacaravan een heel seizoen, of zelfs een jaar mag neerzetten. Je kunt een nieuwe stacaravan kopen, maar je bespaart een hoop geld door eens goed rond te kijken naar een mooie tweedehands. Op internet heb ik diverse stacaravan occasions voorbij zien komen die ik graag op een leuke camping met zwemband neer zou zetten. Op zoek naar een leuke camping dus..!  

1 Comment

  1. Pingback: Winterdip tips om er uit te komen - Mounira's Mansion

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.