Fashion

Zorg dat jouw outfit compleet is met een wetsuit

By  | 

Zorg dat jouw outfit compleet is met een wetsuit

Een wetsuit?? Ja, echt dat staat er! Een wetsuit is een echte musthave als je op warme zomerdagen veel in en om het water te vinden bent. Zorg dus dat jouw outfit deze zomer compleet is met een goed zittend weterpak! Zo blijf je warm en zie je eruit als een echte surfbabe. Maar ook voor je kids is het heel handig om een suitje aan te schaffen, want zo krijgen ze het minder snel koud tijdens het spelen aan de kust of in het meer op je vakantiebestemming. Daarvoor is een shorty (een wetsuit met korte pijpen en mouwen) een uitkomst.

Waar moet je op letten als je een wetsuit koopt?

Als je een waterpakje koopt is het belangrijk om eerst op een rijtje te zetten waarvóór je de wetsuit aanschaft en wanneer je het gaat gebruiken. Want een wetsuit is niet zomaar een pak om in te zwemmen. Een wetsuit is gemaakt van Neopreen, een synthetisch rubber dat heel goed isoleert. En dat houdt je dus warm in koud water! Wetsuits heb je in verschillende diktes en voor heel veel verschillende toepassingen. Op wetsuit.nl wordt heel goed uitgelegd welke pakken voor welk jaargetijde geschikt zijn. Zeker even kijken voor advies dus!

 

Waar vind je mooie wetsuits?

Als je een wetsuit aanschaft denk je niet direct aan fashion… Maar niets is minder waar! Want er zijn een aantal merken die werkelijk plaatjes van wetsuits verkopen. Van bloemenprint tot color blocking, it’s all there. You can make your fashion statement! Koop dus niet zomaar het allereerste zwarte waterpakje dat je tegenkomt, maar kijk eerst goed rond.

Jobe odissea

Jobe odissea, prijs 69,96

 

 

Maak je outfit compleet

Voor de echt fanatieke watersporter is het aanschaffen van een wetsuit natuurlijk niet voldoende. Zij hebben een wetsuit en bijbehoren echt nodig om hun sport goed uit te kunnen oefenen. Zij schaffen bijvoorbeeld ook handschoenen, waterschoenen, bijpassende tassen en ga zo maar door aan… Maar om dat te rechtvaardigen moet ik eerst maar eens leren surfen. Of zeilen… Anyway; ik wil wel shinen op het strand als een echte beachgirl en ga snel op zoek naar een fashionable waterpak. Kortom: Zorg dat jouw outfit compleet is met een wetsuit

jobe sofia, 129,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.